Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opěrní pěvkyni Andreu Kalivodovou bychom skoro nepoznali v dlouhovlásce v kožené bundě, které popíjela pivo, seděla na pařezu a opékala si buřta. Ale právě tohle je prý pro ni největší relax a i prázdniny si nejlépe užije pod stanem nebo na vodě.

"I operní pěvkyně jsou normální holky v džínách nebo v kožené bundě a zajedou si na vodu a pod stan, tak by to mělo být. Ideální je nechat všechno spadnout, ty povinnosti a tíži. Hlas by si měl odpočinout a pěvci by se měli zregenerovat na nadcházející sezónu," míní.

"Můj syn miluje vodu, má rok a sedm měsíců, hrozně to letí. Užijeme si velmi rodinné prázdniny, budeme společně s mojí rodinou, s manželem a synem. Budeme hodně cestovat po Čechách a Moravě, dělat výlety. Těším se do mého rodného města Kroměříže i do Olomouce nebo do Brna. Chceme na chvíli i na Šumavu, ale dostaneme se i k moři. Budeme to mít hodně pestré," popsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám