Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že začala zrzka z Básníků Denisa Nesvačilová natáčet další film, už Super.cz informoval. Chtěli jsme vidět, jak jí to jde, a tak jsme se zajeli podívat na natáčení. Bylo to ovšem v den, kdy zrovna filmaři neměli kliku na počasí.

Film se jmenuje Miluji tě modře a modrá obloha by bývala štábu udělala větší radost než neustálé přeháňky. "Taky to máme pod modrou oblohou roztočené. Takže jsem nabalená jako pumpa, a jak vysvitne sluníčko, musím točit v krásných letních šatičkách, zatímco kolem chodí lidi pomalu v zimní bundě. Ale o tom je filmařina," krčila rameny Denisa.

Nabídku na nový film dostala Denisa Nesvačilová poslední natáčecí den na Básnících. "Musela jsem jít ale na kamerové zkoušky a trvalo čtyři měsíce, než se rozhodlo, že tu roli budu hrát opravdu já. Takže to byly čtyři měsíce napětí," svěřila nám.

Nebyla to jediná nabídka, kterou poté, co ztvárnila filmovou dceru Vendulky Utěšitelky, tedy Evy Jeníčkové, mladá herečka dostala. "Budu točit pilotní díl seriálu, který by se měl realizovat na podzim, a na podzim bych měla točit ještě jeden film, ale dokud nebudu stát čtyři dny na place, raději o tom nebudu mluvit," prozradila.

V Básnících se Denisa ukázala nahoře bez, nebojí se, že to po ní budou chtít i ostatní režiséři? "Chtějí to. Jen se musí doladit jak moc, anebo jestli to má smysl," řekla nám Denisa. Podobně se zamlada skoro ve všech filmech svlékala Markéta Hrubešová, s níž se také při natáčení Básníků potkala.

"Já vím. A má to tak i mnoho dalších hereček. Zní to jako klišé, ale když je to hezké, umělecké a decentní a do toho filmu to patří, tak není zbytí. Ale není to příjemné," uzavřela. I ve filmu Miluji tě modře takové scény budou. Na ty nás ale filmaři nepozvali a budeme muset počkat stejně jako diváci až do kina v únoru 2017.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám