Hlavní obsah
Článek

Česká Vicemiss 2007 Eva Čerešňáková už prakticky pověsila kariéru modelky na hřebík. Tělo ukáže už je málokdy, živí se spíš jako moderátorka a manažerka, k tomu píše knížky, dokonce staví školu a do světa teď nadšeně hlásá, že její srdce patří tajemnému muži!

O novém příteli nechce nic bližšího prozradit, ani ho ukázat, ale je to prý vážné, a protože je rodinný typ, tak až přijde ten pravý čas, dokáže si s ním představit i potomstvo.

„Jsem zamilovaná i spokojená, poslední rok mi přinesl mnoho změn. Přítele, nové výzvy, vstup do literárního světa i hodně pracovních povinností v zahraničí,“ prozrazuje. Loni vydala biografickou motivační knihu o soutěžích krásy a cestě za snem a už dělá na další o něčem úplně jiném.

Na léto plánuje nejen dovolenou u moře, ale i návrat do Bangladéše, kde v rámci svého charitativního působení dokončuje stavbu vzdělávací instituce. „V srpnu se tam bude otevírat základní škola, na kterou se získaly peníze díky Benefičním večerům projektu 4U2, tak mám velikou radost. Nová škola umožní každý rok více jak sto dětem šanci na základní vzdělání a tím i na lepší život,” věří. Doufá, že ji doprovodí přítel, který stejně jako ona miluje cestování.

Misska, která se v sobotu zúčastnila s Leošem Marešem půlmaratonu v Olomouci (každý z nich běžel půlku), a před dvěma měsíci nechyběla ani na tom pražském, považuje už běh za pevnou součást svého života.

„Vrátila jsem se k běhání po pár letech přestávky, kdy mě limitovalo zdraví. Atmosféra v Olomouci byla skvělá,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám