Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Kanye West (46) opět ukazuje, jak si bez mrknutí oka dovolí vše, co ho napadne. V pátek před osmi tisíci lidmi v Los Angeles velkolepě představil svůj nový videoklip k písni Famous, v němž bez ostychu svlékl do naha své kolegy z branže, kontroverzní, ale i vážené osobnosti a umístil je do stejné postele s jeho ženou Kim Kardashian (43) a se svou maličkostí…

Umělec neprozradil, kolik z ‚účastněných‘ je reálných (jestli vůbec někdo), ani zda použil dvojníky či jde o jeden velký digitální trik. Pro Vanity Fair pouze prozradil, že tím nikoho z nich nepodporuje ani nehaní a že jde pouze o jeho komentování a interpretaci slávy, která je stěžejním tématem písně.

West s Kim pochopitelně na záběrech leží v samém středu a na rozdíl od ostatních jim nejsou vidět intimní partie, to hned vedle ležící Taylor Swift dopadla o dost hůř, podobně jako modelka Amber Rose a Caitlyn Jenner.

Konkrétně se na snímku nacházejí zleva: George W. Bush (bývalý prezident USA), Anna Wintour (šéfredaktorka magazínu Vogue), Donald Trump (miliardář a kandidát na prezidenta USA), Rihanna (popová hvězda), Chris Brown (rapper a Rihannin ex), Taylor Swift (zpěvačka, která podle Westa vděčí za slávu právě jemu), Kanye s Kim, Ray J. (bývalý Kimin milenec, který do světa vypustil jejich domácí erotické video), Amber Rose (Kanyeho ex), Caitlyn Jenner (olympijský vítěz, otec Kendall a Kylie Jenner, loni přeoperovaný na ženu), Bill Cosby (kdysi milovaný komik, dnes obviněný ze znásilnění a omámení desítek žen).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám