Hlavní obsah
Článek

Před pár měsíci ji nikdo neznal, teď se o ní píše skoro každý den. Veronika Kopřivová (33), od listopadu nová přítelkyně Jaromíra Jágra (52), se rozpovídala o svém vztahu s hokejovou legendou. Proč se od něj vůbec nechá vyživovat?

Veronika tvrdí, že není žádná zlatokopka a že to rozhodně není tak, že by do USA odletěla už s plánem hokejového boha sbalit. Prý měla něco našetřeno a nudila se, tak s kámoškou vyjely za velkou louži. Čirou náhodou kamarádka Jardu znala, dostala lístky na hokej a pak dvojici představila. A byla ruka v rukávě.

„Vždy jsem měla kluky přiměřeného věku. A hlavně úplně jiné typy. Jarda pro mě měl hned velké charisma, to mě zaujalo. Libilo se mi, jak se vyjadřoval, jeho názory. Tak to celé odstartovalo, pak už jsme se začali vídat a bylo to,“ svěřila se bývalá misska s tím, že do té doby o Jágrovi věděla jen to, že existuje a sem tam máchá hokejkou.

Prý se nechala sbalit a útočník Floridy Panthers to měl těžké. Dělá totiž ráda drahoty a nechá se dobývat. „Nikdy bych nedala muži první impuls, stojím si za tím, že to má udělat chlap,“ tvrdí. Dva měsíce si pak prý pořád protahovala pobyt, měnila datum odletu, až nakonec dostala od Jardy nabídku, aby začala bydlet s ním a u něj.

Teď mu vytváří zázemí a přiznává, že hlavně ze začátku pro ni bylo náročné, co s mořem času. Makat ale nesmí. Kdyby to bylo načerno, čekala by ji deportace, dostala by zákaz Spojených států na deset let, a to jí za to nestojí.

A jak nese to, že je na hokejistovi finančně závislá? „Ze začátku jsem to nesla o dost hůř než dnes. Pořád mívám stavy, kdy mu říkám, že chci něco dělat a ať mi pomůže něco sehnat. Nicméně se to nezdá, ale když se staráte o partnera, děláte mu nějaké zázemí, není to žádné lehárko. Občas jsem vážně nestíhala,“ dodala pro magazín Blesku kráska, která se těší na to, až bude mít děti.

Reklama

Další články

Načítám