Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatbu se snažili před médii utajit, Super.cz ale podrobnosti velkého dne Jiřího Hudlera a Hany Chymčákové vypátral dlouho dopředu. Z taktického důvodu a také v rámci solidarity se snoubenci jsme záměrně neprozradili místo konání obřadu, aby nebyli ve svůj důležitý den zbytečně obtěžování novináři a veřejností. Vzhledem k tomu, že známý hokejista a bývalá modelka jsou již svoji, můžeme vás informovat, že k obřadu došlo na zahradě zámku Mcely.

To byla opravdu pohádková svatba v nádherném prostředí! Konala se v půl druhé odpoledne, svatebčany přivítalo vedro. Z českého šoubyznysu dorazila jen Diana Kobzanová. To Agáta Prachařová, bývalá nejlepší kamarádka nevěsty, logicky chyběla. Když se před pěti lety dozvěděla, s kým začala její přítelkyně randit (Jirka totiž předtím chodil právě s manželkou Jakuba Prachaře), brala to jako osobní zradu a od té doby se s Chymčákovou nemají v lásce.

Rozhodně nešlo o první svatbu na zámku Mcely. Tento pětihvězdičkový zámecký hotel byl místem konání svatby například Kateřiny Průšové s Vladimírem Konvalinkou, nebo modelčiny kamarádky Pavly Vrbové.

Na obřad se sjížděli svatební hosté už od samého rána. Přestože celé místo je velmi dobře chráněné před novináři, podařilo se nám zjistit, že kromě početného příbuzenstva na obřad dorazili i mnozí známí hokejisté. Jen Jirkův spoluhráč Jaromír Jágr chyběl. Jinak žádný z hokejových velikánů, kteří v tomhle sportu něco znamenají. A to přesto, že se dnes koná vyhlášení Zlaté hokejky. Tak si ho váží!

Některá média uvádějí, že hokejista ale na svatbu nepozval svou matku, sestru a babičku, prý s nimi nemá úplně nejvřelejší vztahy. Informace nelze ale nijak ověřit.

Hanka porodila svému partnerovi loni v lednu dceru Annu Josefínu, která šla za družičku. Po celou dobu obřadu si hověla v naručí maminky, jen když se šla mladá paní podepsat, role chůvy se ujal novopečený manžel Hanky.

Reklama

Další články

Načítám