Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to nebude dlouho trvat a z herečky Liv Tyler se stane trojnásobná máma. Další potomek se jí narodí jen rok a půl po synovi Sailorovi.

„Dobrý bože, zdá se, že nás opět navštíví čáp,“ radovala se herečka letos v lednu prostřednictvím sociálních sítí z dalšího těhotenství. Zda to i tentokrát bude chlapeček, nebo konečně holčička, ale fanouškům zatím neprozradila.

Již zmíněného Sailora má Tyler s aktuálním partnerem Davem Gardnerem, jenž je otcem také očekávaného miminka. Syna Mila pak s exmanželem Roystonem Langdonem a Gardner má z předchozího vztahu také jednoho syna.

V tomto složení, tedy máma, táta a tři děti, rodina také často vyjíždí na dovolené nebo je viděna v ulicích New Yorku, kde žije. Zanedlouho už to tedy budou děti čtyři, což je také počet potomků Livina slavného otce a frontmana Aerosmith Stevena Tylera. Ten má se třemi ženami dcery Liv, Miu a Chelseu a syna Taje. Tyler byla na obědě právě se svým otcem, kdy vznikly fotky užité v tomto článku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám