Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nedáte bez sluchátek v uších ani ránu? Máme pro vás tip! Hudební aplikace Spotify vám umožní poslouchat jakoukoli hudbu, aniž byste si písničky museli složitě stahovat do mobilu. V síti O2 vám poslech hudby teď navíc nebude spotřebovávat žádná data z vašeho tarifu.

V síti O2 vám Spotify nebude spotřebovávat žádná data

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Operátor O2 totiž právě odstartoval exkluzivní spolupráci se Spotify - světovou jedničkou v hudebním streamingu. Díky tomu můžete mít všechny svoje oblíbené písničky neustále u sebe. Třicet milionů skladeb můžete poslouchat zdarma a kdykoli ve svém mobilu nebo tabletu. Tuto možnost nabízí O2 jako jediný operátor na českém trhu. Pokud vám tedy na displeji svítí logo jednoho z konkurentů, neváhejte a změňte to. Ve Spotify najdete skladby od nejpopulárnějších českých i světových zpěváků. Kromě písniček od konkrétních interpretů nabízí aplikace stovky playlistů pro každou příležitost – třeba na běhání, k vaření, na cestování autem nebo pro romantické chvíle.

Spotify Premium na čtvrt roku bez měsíčního poplatku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě toho, že v síti O2 vám Spotify nebude až dva roky spotřebovávat žádná data, dostanete na tři měsíce zdarma verzi aplikace Spotify Premium. V té vás nebudou otravovat žádné reklamy, můžete neomezeně přeskakovat skladby a poslouchat svou hudbu také v offline režimu, třeba v metru.

LTE mobily za výhodnou cenu s audio příslušenstvím zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K poslechu streamované hudby neodmyslitelně patří také chytrý telefon s podporou 4G LTE. O2 proto v létě nabídne vybrané telefony značky Samsung a Huawei s možností získat zdarma originální značkové audio příslušenství – bezdrátový reproduktor Sphere v hodnotě 895 korun nebo bezdrátová sluchátka Samsung Level U v hodnotě 1695 korun.

Všechny potřebné informace najdete na webu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U všech telefonů můžete využít nákupu na splátky bez navýšení s nulovou akontací, možnosti zařízení pojistit proti poškození a krádeži a nechat si na prodejně pomoct například se zkopírováním kontaktů ze starého telefonu nebo s instalací různých aplikací – třeba zrovna Spotify.

Další články

Načítám