Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O modelce a příležitostné herečce Emily Ratajkowski se hovoří jako o majitelce nejkrásnějších přírodních ňader v modelingu, ne-li i v Hollywoodu. A nyní je jasné, komu za to vděčí...

Kráska, již proslavil nahatý videoklip k písni Blurred Lines od Robina Thicka a Pharrela Williamse, se ve čtvrtek pochlubila snímkem s maminkou, která mezi jejími fanoušky sklidila obrovský úspěch. Běšhem několika hodin si vysloužila více než čtvrt miliónů ‚lajků‘ a téměř dva tisíce pochvalných komentářů. A podobné nadšení sdílíme také, sympatická profesorka angličtiny Kathleen Balgley si i v pokročilejším věku udržuje fantastickou postavu.

Jedináček Emily se totiž jí a jejímu tatínkovi Johnu Davidovi Ratajkowskimu narodila poměrně pozdě, bylo jim 39 a 45 let. Ač je to k nevíře, mamince Kathleen, o níž Ratajkowski hovoří jako o intelektuálce a feministce, tak musí být už 64 let!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám