Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kam se poděl její glamour styl ze Sexu ve městě? Představitelka cynické Mirandy Hobbes z legendární série o čtyřech nerozlučných kamarádkách z New Yorku dává v civilu přednost funkčnosti a pohodlí. Čerstvá padesátnice se třemi dětmi Cynthia Nixon zkrátka času nazbyt na nějaké to parádění nemá. Co si tak příště střihnout roli v Zoufalých manželkách nebo Deníku zasloužilé matky?

Herečka se totiž ve čtvrtek odpoledne v centru New Yorku málem strhla, když táhla těžkou tašku přes rameno a ještě obrovskou igelitku plnou věcí, kterou si musela podržet zespodu obouruč, aby se neutrhly uši. Bylo vidět, že toho v tamním vedru má plné kecky. Cynthia totiž nejspíš v rodině zastává jak roli matky, tak otce, jelikož muže po svém boku nemá.

S otcem svých starších dětí, dcery Sam (20) a syna Charlese (14), Dannym Mozesem nežije již od roku 2003. V roce 2012 totiž pojala za manželku svou dlouholetou partnerku Christine Marinoni, s níž vychovává ještě pětiletého syna Maxe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám