Hlavní obsah
Článek

Tvůrci seriálu Přístav si pro diváky připravili v posledním díle před prázdninami překvapení v podobě dvou nových postav. Tou první bude Pavel Rímský jako štamgast Vašek Čáp, druhou pak Denisa Pfauserová v roli studentky kriminologie Zuzany Sklenářové.

Je-li vám jméno Denisy Pfauserové povědomé, pamatujete si ji možná z pohádky Řachanda, v níž ztvárnila rozmazlenou princeznu, která byla její dosud nejvýraznější televizní rolí. Ve filmografii má však uvedeno také působení v Ulici, Ordinaci a Vinařích. A teď k tomu tedy přibude Přístav.

„Zuzana je studentka kriminologie, která přijede do Přístavu za Herbertem Ouškem (Norbert Lichý - pozn.), konzultantem své diplomové práce. Ze začátku se Zuzana projevuje jako nafrněná a lehce přidrzlá holka, které vadí Ouškova kritika její práce. Navíc udělá pár chyb, takže to vypadá, že není moc schopná. Ale Ouško Zuzanu srovná, ona se začne chovat trochu pokorněji, uvědomí si své chyby a nakonec se z nich stanou přátelé,“ shrnula herečka svou dějovou linku, která se bude rozvíjet v poprázdninových dílech.

Reklama

Další články

Načítám