Hlavní obsah
Článek

Je takové vedro, že je člověku nepříjemné oblékat každou část oděvu, která není nezbytně nutná. A tak i moderátorka Monika Leová (32) nechala předtím, než vyrazila na grill párty na zahradě jednoho pražského hotelu, svoji podprsenku doma. Ostatně k overalu s odhalenými zády by se ani vzít nedala.

Zdá se nám, že to není její oblíbený kousek prádla, a když nemusí, tak ji nenosí vůbec. "To ne, jenom v krajních případech, kdy to má podtrhnout celkový outfit. A mám docela ráda šaty s holými zády, kde podprsenka vhodná není. A zatím mi holky drží ještě nahoře, tak proč si to nedovolit?" krčila rameny.

Protože dorazila se snoubencem Martinem Košínem, byli jsme zvědaví i na to, jak pokročily přípravy na jejich svatbu. Stále se jen chodí inspirovat na různé akce, anebo už mají konkrétní plán?

"Teď jsme byli na svatbě kolegyně Gábiny Kratochvílové (34) a ta to měla naprosto dokonalé. Tak jsem zvědavá na nás. Zatím jsme si řekli, kde bychom mohli ušetřit a kde naopak víc investovat. Zřejmě vynecháme oběd, bude to pozdní obřad a pak afterpárty s rautem," má aspoň v něčem jasno Monika. Rozhodují se ještě i o tom, kdy by se měla svatba konat, zda v létě, anebo v zimě. Ale poslední slovo bude prý mít určitě Monika.

Reklama

Další články

Načítám