Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo toho, aby se těšila na prázdniny, muzikálová zpěvačka Monika Sommerová konec sezóny s muzikálem Fantom opery obrečela. "Jsem strašně smutná. Vůbec nevím, co teď budu o víkendech dělat. A až v prosinci Fantom definitivně skončí. Vůbec si nedokážu představit poslední představení," svěřila Super.cz.

"Sice máme před sebou ještě podzimní představení, ale ono to hrozně rychle uteče," napůl se před kamerou smála a napůl slzela. To, že neví, co bude v létě dělat, byla tak trochu nadsázka. "Jedu na dovolenou do Portugalska, pak jedu s kolegyní Michaelou Gemrotovou (38) podpořit ji na pěveckou soutěž do Běloruska. Já soutěžit nebudu, jen vystupovat na Českém dnu kultury," upřesnila.

V zahraničí před Fantomem vystupovala Monika daleko víc než nyní, ale pořád ještě za hranice zpívat jezdí. "Často jsem jezdila do Německa, do Švýcarska a do Rakouska. Teď už na to ale není tolik času. Ještě vystupuji v Ústí nad Labem, kde jsem teď v Limonádovém Joeovi odpremiérovala jako Tornádo Lou. Pravidelně bývám hostem na koncertech Radima Schwaba a Tomáše Vaňka. Ale v létě mám jen pár operních koncertů na festivalech, protože si chci odpočinout na novou náročnou sezónu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám