Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) nemá o fanynky nouzi. O tom jsme se přesvědčili nesčetněkrát, jeho fanklub je schopný i dvakrát vykoupit velké divadlo, když má samostatný koncert. A stejně to vypadá i na muzikálech, v nichž účinkuje.

Po představení na ukončení sezóny Fantoma opery se jich sešlo tolik, které ho chtěly olíbat, že už jsme nepoznali, co je maska Fantoma a co spousta různobarevných rtěnek. "Po každém představení máme ještě tak půl hodiny fotografování a podepisování. Nikdy bych žádnou fanynku neodbyl, ani Karel Gott by to neudělal, protože když nemáte fanoušky, tak to nefunguje," mínil Marian.

"Je to strašně příjemné, i když náročné, když máte třeba už po dvou představeních v jeden den. Ale já jsem strašně rád, že ty holky mne mají rády a chodí za mnou, i když se třeba na to představení nedostanou. Jsem ve svém živlu, když se lidé na konci postaví a tleskají, satisfakce za tu námahu je obrovská, až je to někdy na slzu," dodal.

Vzhledem k tomu, že je Marian nezadaný, tak jsou k němu fanynky ještě příchylnější. "Různě mě tak chytají a říkají, že slyšely, že jsem volný, proto si to dovolují. Ale já jsem rád, holky klidně mohou přijít a líbat mne," smál se.

Jako Fantoma opery budou moci Mariana fanynky vídat a líbat ještě celý podzim, kdy se bude muzikál v GoJa Music Hall opět po prázdninách uvádět. A když si stihnou koupit vstupenky do konce června, budou je mít navíc se slevou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám