Hlavní obsah
Článek

Byla jednou z účinkujících na Dívce roku v Jičíně, ale sama se nikdy soutěže krásy neúčastnila. "Do Dívky roku jsem chtěla jít, ale asi jsem na to neměla správnou výšku, nebo to nevyšlo z jiných důvodů. Takže jediná soutěž, do které jsem šla, byla ta hudební talentová v roce 2011," svěřila nám jedna z nejtalentovanějších mladých muzikálových zpěvaček Eva Burešová.

O zpěvačku se perou nejen v muzikálech, zpívá například titulní roli v Sibyle, Máří Magdalénu v Jesus Christ Superstar nebo se alternovala s Emmou Smetana (36) a Barborou Polákovou (40) v muzikálu Lucie aneb Větší než malé množství lásky. Také na show v divadle v Jičíně s ní toužili duet zazpívat hned dva kolegové, David Gránský a Martin Písařík. "Rozhodovat jsem se mezi nimi nemusela, vzala jsem oba. Martin napsal nádhernou písničku Ve vaně, kterou jsme nikdy nevydali, a s Davidem spolu vystupujeme velmi často," upřesnila.

Pokud jde o vztahy, byla podstatně tajuplnější. Je to pár měsíců, co skončil její vztah s dlouholetým přítelem. "Jsem stále sama, potkávám nové lidi. Potkala jsem člověka, který mě motivuje v tom, co dělám, ale jsem sama," tvrdila. A co tedy s tím motivujícím člověkem? "Určitě spolu touhle cestou vedle sebe nějakou chvíli půjdeme," moc to neozřejmila Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám