Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Aktivity americké slávychtivky jménem Blac Chyna se v minulosti omezovaly jen na vystavování umělých ňader a pozadí, které může být původní jen v tom případě, že by se jí příroda chtěla nehezky pomstít.

Samozvaná modelka nepřirozeného vzhledu konečně dosáhla svého. Lásku obtloustlého Roba Kardashiana si pojistila těhotenstvím, takže už nic nezabrání tomu, aby se stala součástí slávychtivého a exhibicionistického klanu, který kromě pěti sester zahrnuje i transgender tatínka dvou z nich.

Blac Chyna není u Kardashianových vítaným hostem. Kromě sebestředné Kim ji s otevřenou náručí rozhodně nevítá ani Kylie Jenner (26). Ta má za sebou totiž románek s rapperem Tygou, který ještě předtím s Blac Chynou stačil zplodit syna jménem King Cairo (3).

Vztah s Robem už začíná přinášet své ovoce. Blac Chyna dostala pozvánku na párty britského deníku Daily Mail, která se odehrála na palubě luxusní jachty na Azurovém pobřeží. Budoucí Kardashianka se tam rozpovídala o tom, že Rob bude tím nejlepším tátou, o čemž samozřejmě nikdo nepochybuje.

Na večírku se Blac Chyna potkala se svou podobně tvarovanou kámoškou Amber Rose (40), s níž má spoustu společných témat. Oplácaná modelka totiž v minulosti randila s Kanyem Westem, který se později stal manželem Kim Kardashian (43).

Reklama

Další články

Načítám