Hlavní obsah
Článek

Herečka Henrieta Hornáčková, kterou znáte ze seriálu Cesty domů, se chce rozvést s manželem, režisérem Davidem Drábkem. On ale její názor nesdílí. S rozchodem problém nemá, ale rozvádět se nechce. "Je to trošku složitější, nevím, jestli se manžel chce rozvádět, ale rozcházet se chce. On by si přál, abychom byli přátelé a manželé, a mně to nějak nejde dohromady," řekla Super.cz Henrieta.

"Nechci zůstat v manželství, které nefunguje, liší se v názorech. Ráda bych uzavřela knihu, abych mohla otevřít další. Vím, že to nepůjde, dokud ji nezavřu. Manžel to má tak, že by rád otevřel několik knih," vysvětlovala Henrieta.

Ráda by se rozvedla v klidu. "Chceme se s manželem domluvit, abychom nemuseli jít k soudu, aby to proběhlo hladce. Domlouvání jednoduché není. Je to náročnější, než jsem čekala, asi tomu věnuju nějaký čas. Ani manžel ani já nechceme mít traumatický zážitek ze soudu a hádek, doufám, že se vynasnažíme to zařídit hladce," dodala hvězda seriálu Cesty domů. Pokud se však k rozvodu mít manžel nebude, Henrieta je připravená žádost podat sama. "Určitě ano," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám