Hlavní obsah
Článek

Odměňte svého potomka za dobré školní výsledky dárkem, který mu bude dělat radost dlouhou dobu. Pořiďte mu nové vybavení do pokojíčku. A nejlépe v e-shopu MT nábytek, kde za senzační ceny najdete 600 parádních modelů postelí, skříní, stolů a všeho ostatního nábytku pro děti. Z bohaté nabídky pro vás vybíráme 4+1 tip na báječné kousky, bez nichž se žádná mladá slečna ani muž neobejde.

Jeden je málo. Kupte si za tu cenu raději pytle rovnou dva, ať předejdete hádkám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Naprosto výborné. Teď se o vak doma pereme,“ říká s úsměvem paní Jana o sedacím pytli Vito XXL. Proč ho chce mít každý pro sebe? Protože je vyrobený z kvalitní pevné ekokůže, plněné tvrzenými polystyrenovými kuličkami pro ten nejlepší komfort. Vyberete si ze 23 barevných variant, podnožku dostanete gratis a bez obav jej mohou používat i děti. Stačí? Dříve za: 4 405 Kč.

Bezpečné spaní pro 3 děti i jejich hračky. Ušetřete spoustu peněz a prostoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Volného místa v pokojíčku není nikdy dost, proto vám doporučujeme dřevěnou patrovou postel s přistýlkou Aramis, do které uložíte hned tři děti naráz. Nechte potomky vybrat si barvu postele, na vás pak zůstane volba její velikosti a strany žebříku. Rošty, matrace i úložné šuplíky jsou v ceně lůžka, tak neváhejte a zařiďte svým dětem bydlení chytře a úsporně. Dříve za: 15 197 Kč.

Příští rok ze dvojek jedničky? Podpořte lepší školní výsledky správným stolem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby vaše dítko mělo příště hezčí vysvědčení? Pořiďte mu psací stůl Bambi 1 a uvidíte ty změny. Díky prostorné skříňce, praktickému šuplíku a výsuvné desce na klávesnici si školák uspořádá věci podle svého a učení ho bude mnohem víc bavit. Povrch stolu snese rozlitý džus i škrábnutí kružítkem, tak si zvolte barvu pro holku nebo kluka a těšte se na samé jedničky. Dříve za: 2 509 Kč.

Bez starostí, rychle a za jednu skvělou cenu. Vyřešte dětské bydlení jedním tahem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představy mladých o moderním bydlení beze zbytku splňuje nábytková sestava Julien 5 s dostatkem rozmanitých úložných prostor. Barvy úchytů dvířek si po dohodě s potomkem vyberete sami, a z jeho pokoje tak uděláte jedinečný originál. Díky moderní povrchové úpravě snese nábytek i trošku nešetrnější zacházení a vydrží celé bujaré dětství. Výhodná koupě! Dříve za: 17 826 Kč.

Obrovský výběr + nespočet tvarů a barev + perfektní ceny = království dětského nábytku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V e-shopu MT nábytek.cz najdete šest stovek modelů dětského nábytku na spaní, učení, hry i ukládání všeho možného. A je úplně jedno, jestli máte doma batole, prvňáka nebo puberťáka, lepší bydlení tady zařídíte všem dětem. Nechte je, ať si samy najdou barvy a obrázky, a těšte se z jejich rozzářených očí. Výborné ceny, nákupy na splátky, možnost vrácení zboží do 45 dnů!

Další články

Načítám