Hlavní obsah
Článek

Když nám Dagmar Patrasová (67) říkala, že se konečně po letech začala starat hlavně sama o sebe, nelhala. Vypadá čím dál lépe a stala se i pravidelnou návštěvnicí zkrášlovací kliniky, kde jsme se s ní setkali. A samozřejmě je v tom i její nový chlap.

"Dlouhou dobu jsem měla jiné myšlenky, než zkrášlovat svůj vzhled. Teď jsem na to nastoupila velmi intenzivně, než pojedu do zahraničí, a řekla bych, že jsou procedury, které jsou okamžitě vidět," svěřila a vypočítala, na které procedury chodí.

Její Ital tedy asi padne do kolen, až ji zase uvidí naživo. Do její plánované srpnové cesty do Kalábrie jsou totiž v kontaktu jen přes telefon a Skype. "Můj Ital mě má rád takovou, jaká jsem, tak nevím, jestli pozná nějaký rozdíl. Není to tam o fyzičnosti, ale o tom, že si rozumíme a máme se rádi," řekla na to Dáda.

"Jsem opravdu zamilovaná a docela mě mrzí spekulace některých novinářů, že si to vymýšlím a jenom se mstím manželovi. Kdybych se mu chtěla pomstít, tak už jsem to udělala dávno. Tomu jsem dala šanci rok a půl a nevyužil jí. A tak jsem si začala žít svůj život. Už je docela krátký, děti mám velké, tak proč ne," mínila.

Její italský přítel, s nímž byla v kontaktu roky, protože se znali z rodinných dovolených v Itálii, se jí ozval právě v krizové situaci jejího manželství s Felixem Slováčkem a řekl jí, že ji ty roky pořád miluje. Mezitím se i rozvedl s manželkou Julií, kterou Dáda také znala. "Asi se dozvěděl, co se tady děje. Zavolal mi a vzápětí přijel," usmívala se Dáda jako holčička a svého přítele nám ukázala aspoň na fotce v mobilu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám