Hlavní obsah
Článek

Když se sejdeme s Vendulou Pizingerovou (52), vždycky se dobře pobavíme. Tentokrát hodila do placu historku o tom, jak si koupila bikiny, přičemž si spodní díl nezkoušela. Na dovolené v Maroku byla překvapená, jak moc malý je, a před některými se raději ukazovala jen zepředu, než aby předvedla větší část svého zadečku. "Ve svém věku už to nemám zapotřebí a zadek jako Kim Kardashian, který teď letí, opravdu nemám," svěřila.

Bylo jasné, že když jsme se potkali na zkrášlovací klinice, zajímalo nás, zda si sem tedy nechodí pomocí různých procedur vylepšit právě pozadí. "To ne. Nechávám si tady aktivovat kolagen, tak doufám, že to zabere. Vnitřek ale člověk neoklame, tam ten biologický věk prostě je. Navíc se tady rozhodli, že každý měsíc budou dávat z jedné procedury peníze na Kapku naděje do projektu O kapku lepší," vysvětlila důvody svých návštěv.

O opravdové plastice zatím Vendula neuvažovala, i když třeba toho zadku, který má Kim, by se dalo dosáhnout prostřednictvím silikonových implantátů. "Vždycky jsem se snažila docílit změny k lepšímu sportem, tak věřím, že když budu trošku zvedat činku, tak se mi ten zadek udělá," smála se Pizingerová, kterou k intenzivnímu sportování přivedl její současný manžel.

Pokud jde o nadaci, tak chystá také pravidelný každoroční koncert. Ten se letos odehraje ve vinohradském divadle a odvysílá ho 27. srpna pod názvem Dobrák od kosti TV Prima. "Vystupovat nám bude Monika Absolonová, Monika Bagárová, Vašek Noid Bárta, Miro Žbirka, Eddie Stoilow a další," vyjmenovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám