Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě manželka Leoše Mareše (47), která vychová jeho dvě děti, neměla od rozchodu se známým moderátorem, jenž mezitím vystřídal několik partnerek, na lásku štěstí. Už proto nás před časem překvapilo, že zrovna Monika Marešová (49) začala pracovat jako vztahový kouč. Už má za sebou půl roku praxe a práci si prý pochvaluje nejen ona, ale i její klienti.

"Už asi před dvěma lety mě k tomu přivedla moje kamarádka, majitelka jedné kliniky. Začala jsem sem chodit jako klientka, ale už asi šest let se kamarádíme a říkala mi, proč se něčemu takovému nevěnuju, když k tomu mám šílené vlohy. Pořád jsem byla trochu zabrzděná, potřebovala jsem, aby to ve mně dozrálo. To se stalo a udělala jsem si na to školu," prozradila.

"Byl to jednosemestrální kurz v rámci ČVUT, ale byl hodně intenzivní. Opravdu jsme dvakrát týdně seděli celý den ve škole a hustili to do nás. Hodně jsme i praktikovali a je to hlavně o praxi tady," dodala. "Už jsem tady asi půl roku a výsledky jsou úžasné. Jsem strašně ráda, když sem chodí klienti a pak odcházejí spokojení. Hlavně že to funguje. Koučink není o tom, že přijdou jednou. Jsou to minimálně tři návštěvy, a když se pak vracejí s tím, že jsem jim pomohla, tak mě to naplňuje," vysvětlila.

Za sebou má prý už deset spokojených klientů, což je výborné. Sama je ale bez partnera. Takže se zřejmě naplňuje pořekadlo, že kovářova kobyla chodí bosa. "Asi se ještě neobjevil ten pravý," krčila rameny Monika.

Reklama

Další články

Načítám