Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Anna Slováčková doprovázela svoji matku Dagmar Patrasovou (67) na zkrášlovací kliniku, vypadala jako něžná víla. Rozevláté bílé šatičky, něžná tvář, blond hříva. My ale víme, že se za touhle image skrývá jiná, mnohem drsnější.

"Musela jsem se vrátit ke své barvě vlasů, protože jsme hráli Kapku medu pro Verunku a tam by moje růžové, fialové nebo modré vlasy kadeřník nestrpěl. A ty šaty? Dneska jsem chtěla být za něžnou holčičku a zítra budu zase dračice," smála se.

Od Aniččiny mamky víme, že je opravdu dračice, protože má po těle spoustu tetování, která nejsou na první pohled vidět. Má je vzadu na krku, na bocích, na zádech... "První jsem si nechala udělat to na krku, když mi bylo osmnáct. Dřív by to rodiče nedali," svěřila nám a některá tetování nám i na kameru ukázala a vysvětlila jejich význam.

Říká se, že když se člověk nechá jednou tetovat, stane se z toho závislost a Anička s tím souhlasí. "Je to strašná závislost. Jakmile nejdu rok na tetování, tak se úplně klepu a říkám si, že už potřebuju další. Teď mám v plánu stehno," přiznala.

Zatím ale vybírá místa, kde tento typ zdobení není příliš vidět. "Se svojí prací si nemohu dovolit nechat si pokérovat celé ruce, nohy a záda nebo hrudník. Ale kdybych mohla, tak už jsem zkérovaná úplně celá," dodala a my si dělali legraci, že by z ní mohl být Vladimír Franz v sukních. "Ne, obličej bych nechala, ať tam aspoň nějaká přirozená kůže zůstane," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám