Hlavní obsah
Článek

Americká seriálová hvězda David Hasselhoff (71) je prý po uši zamilovaný. Jako porotce soutěže Britain’s Got Talent potkal na castingu jednatřicetiletou Velšanku Hayley Roberts. A do dělnice a pozdější prodavačky se bláznivě zamiloval. Jí ale chvíli trvalo, než mu podlehla. Bála se prý osmadvacetiletého věkového rozdílu. Ovšem David ji pozval do horké vany ve Švýcarsku a bylo jasno.

„Nebyla jsem si jistá, protože nás dělí velký věkový rozdíl, ale pak jsme si začali povídat. Říkala jsem si, jak má krásné modré oči. Pak jsem mu napsala, že už ho nemůžu vidět, ale cítila jsem se provinile, protože na věku přece nezáleží. Pak si jen pamatuju, jak mi napsal smsku, abych s ním jela do Švýcarska! A pak jsme byli ve Švýcarsku v horké vaně a jeho vlasy byly vlhké a on se na mě podíval a já si řekla: Wow, ty jsi ale sexy!“ svěřila Hayley v interview pro magazín Star.

Hasselhoff byl prý nadšený z toho, jak málo o něm Roberts ví. Možná každou jinou hollywoodskou hvězdu by urazila otázka, kterou mu položila. On z ní byl ale nadšený.

„Během večeře se mě zeptala: Koho jsi hrál v Pobřežní hlídce? A v tu chvíli jsem věděl, že je to ideální partie. Ona mě měla ráda pro mě, ne protože jsem z televize,“ prozradil Hasselhoff.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám