Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká policie tento týden po třinácti letech od vyšetřování a provedení prohlídky domu Michaela Jacksona (†50) uveřejnila, co popový král na zdmi Neverlandu ukrýval.

Celkem sedmdesátka policejních vyšetřovatelů prohledávala v listopadu 2003 zpěvákův dům šuplík po šuplíku. V jeho ložnici a koupelnách nalezla celkem sedm kolekcí rozličného materiálu se sexuální tematikou.

Zpočátku se v souvislosti s jeho tehdejším obviněním dvou třináctiletých chlapců z pohlavního zneužívání hovořilo především o fotografiích a videích s pedofilním obsahem, uveřejněný materiál ale ukazuje, že zpěvák byl zřejmě ještě větším podivínem, než se zdálo.

V jeho sbírce bylo nalezeno i velké množství obrázků obsahujících bondage, sadomasochismus, snímky s náznaky týrání dětí a zvířat či obnažené děti zachycené při hrách. Podobné materiály se podle okresního žalobce ze Santa Barbary Rona Zonena mohou využívat k tomu, aby dítě ztratilo zábrany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám