Hlavní obsah
Článek

Vyhrála letošní ročník České Miss, člověk by si tedy řekl, že Andrea Bezděková (29) bude mít sebevědomí na rozdávání. Pravda je ale taková, že tuto jednadvacetiletou dívku z Náchodu verdikt odborné poroty o tom, že je nejkrásnější Češkou, stoprocentně nepřesvědčil. Českou Miss 2016 jsme totiž včera zastihli na klinice plastické chirurgie těsně před plánovanou plastickou operací nosu.

„Každý má svého strašáka, mojí slabinou je můj nos. Nevnímám to sice jako komplex a věc, se kterou nemůžu žít, na druhou stranu chci, aby vypadal trošku jinak,” řekla Bezděková, která po svém vítězství čelila kritice okolí za to, že není klasickou kráskou se symetrickým obličejem.

„Úprava nosu je taková otevřená myšlenka už od mých osmnácti let. Byl to vlastně takový proces, než jsem se k tomu odhodlala,” vysvětlovala Andrea: „Pocit, že budu svěřená do té nejlepší péče, ve mně vzbudil důvěru, že bych do toho mohla jít.”

"Budeme provádět klasickou operaci nosu. Jedná se o tzv. rhinoplastiku, tedy zavřenou metodou, kdy budou řezy vedeny všechny uvnitř nosních dírek, zvenku nebude viditelná žádná jizva. Tímto přístupem se musí odpreparovat kůže od nosního skeletu, tzn. chrupavek a nosních kůstek. Pak se provedou změny na skeletu, malinko se zmenší chrupavky hrotu nosu, sesekne se hrbol na hřbetu nosu a musí se ještě zlomit nosní kůstky při přechodu na horní čelist, aby výsledný nos byl hezky štíhlý. Poté sešijeme kůži v nosních dírkách, přiloží se sádrová dlaha zvenku na nos a nosní dírky se na 24 hodin vyplní tamponádou," řekl MUDr. Zdeněk Pros, který je autorem modelčina nového nosíku.

Na kliniku krásku doprovodil její partner, který slíbil, že se o ni bude starat. „Doufám, že pod dohledem mého přítele budu skoro ve stejně dobré péči, hned po panu doktorovi,” smála se Andrea těsně před tím, než šla na operační sál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám