Hlavní obsah
Článek

…a proto se stejně jako jiné známé osobnosti a rodiny se svými ratolestmi vydala do Merlin’s Kinderwelt.

Co Simona Krainová o Merlin’s Kinderwelt říká?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Milí rodiče, vezměte svá prťata na výlet do dětského světa v nákupním centru u Znojma - Excalibur City! Nám se tam moc líbilo. Jediný problém bude dostat je zpět domů :-) Doporučuji! Je to takový menší vídeňský Prater... Je tam spousta zábavných atrakcí nejen pro malé děti.“

V Merlin’s Kinderwelt zažijete spoustu legrace za každého počasí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Těšit se můžete na více než 200 atrakcí – na zemi, ve vodě, ve vzduchu i pod střechou! Na své si tu přijdou batolata, školáci, ale i teenageři! Vstup je zdarma! Otevřeno je denně! Děti mají možnost bezplatně se zaregistrovat do Merlinova klubu a získají tak spoustu výhod – narozeninové poukazy, uvítací balíček, různá překvapení… K dispozici jsou také prostory multifunkčního kina, kde si můžete odpočinout při sledování pohádek.

Toužíte po adrenalinu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyzkoušejte motokáry, čtyřkolky, buginy anebo si ověřte své znalosti silničního provozu na dopravním hřišti. K těm nejadrenalinovějším zážitkům patří bezesporu lanové centrum Sky Trail, jež se rozprostírá více než 20 m nad zemí a poskytuje překrásný výhled na celé nákupní centrum.

Budete mít narozeniny? Oslavte je v Merlin’s Kinderwelt!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezapomenutelná narozeninová oslava plná bublinek, pěny, mlhy… Nechybí narozeninové dárky, dětské šampaňské, speciální menu, disco, zpívání karaoke, malování na obličej, soutěže, hry, narozeninový dort, klaun… V Merlinově Dětském světě se fantazii meze nekladou!

Nejen děti, ale i rodiče si v Excalibur City přijdou na své!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Excalibur City – to je nákupní a zábavní centrum pro celou rodinu! Otevřené je 365 dní v roce a najdete zde Free Shop, spoustu butiků, obchodů, parfémy s garancí nejnižší ceny, vína, destiláty a sekty z celého světa, největší walk in Humidor v Evropě, zvířecí centrum, 7 restaurací, letiště, Asia bazar, wellnes & beauty centrum a spoustu dalšího.

Další články

Načítám