Hlavní obsah
Článek

Mezi zpěvačkami, které se na konkurzu v divadle GoJa Music Hall ucházely o hlavní ženskou roli Sarah v připravovaném muzikálu Ples upírů, byla i čerstvá držitelka divadelní ceny Thálie Karolína Gudasová. Až jsme si říkali, jak by všechno chtěla zvládnout, když má už několik projektů, kde hraje hlavní roli, a do toho prožívá lásku s hokejistou NHL Michalem Neuvirthem.

Karolína bude hrát Markétku v Mefistovi, v Plzni hraje Bonnie v muzikálu Bonnie a Clyde, do toho má menší role v muzikálech Mýdlový princ a Sibyla. "Nejsem vysazená na upíry, ale líbí se mi téma a hlavně hudba," vysvětlila, proč přišla na konkurz. "Myslím, že bych to všechno určitě zvládla, protože tady se premiéra plánuje na únor, tak by se všechno dalo sladit. Ale ještě roli nemám, tak to nechci zakřiknout," dodala.

Když je tolik zaměstnaná, nebojí se, že by jí přítele mohla přebrat nějaká modelka, která by měla čas se mu věnovat a doma mu vyvařovat českou kuchyni? "Myslím, že modelku nechce a je spokojený. Máme docela fajn vztah," věří si Karolína.

Než její milý opět odletí za velkou louži, bude se mu co nejvíc věnovat. "Už jsme byli na jedné dovolené v Tatrách, teď pojedeme na Sardinii, pak s jeho rodiči, s mými rodiči, na vodu, na Sněžku. Červenec máme oba volný, tak si ho chceme užít, než zase odjede," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám