Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S rozchody se roztrhl pytel. Během pár dní jsme se dozvěděli už o třetím. Po modelce Tereze Budkové a zpěvákovi Mirovi Šmajdovi nám to, že je single, jako prvním svěřila modelka a herečka Dominika Kadlčková. A ta to tajila pořádně dlouho.

Dominika moc do společnosti nechodí. Má hodně práce v zahraničí, a když je v Česku, věnuje se převážně škole. "Teď mám za sebou zkouškové. Dokončila jsem předposlední ročník vyšší odborné školy s oborem právo. Vybrala jsem si docela náročnou věc. Teď bych ráda trochu zpomalila. Před pár dny se mi narodil malý synovec, tak bych si ho ráda užila a chvíli tady pobyla," řekla nám na akci v manikérském salonu.

A co ona a nějaké miminko? "Nejsou tatínci. Já si nestěžuju, jen konstatuju. Asi to ještě nemá svůj čas. Pravda je, že jsem partnera měla, ale je to v tom minulém čase. Dlouho jsme o tom vydrželi s Jirkou nemluvit. Podařilo se nám to skrývat a s nikým to neřešit tak dlouho, než to všechno přešlo," prozradila Super.cz Dominika, která už je single rok a půl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám