Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka zpráv na Nově Kristina Kloubková po rozchodu s přítelem Karlem, se kterým má dceru Jasmínku, září po boku nového partnera. S bývalým se rozešli v dobrém, za sebou už mají i soud, který rozhodl, že Jasmínka bude v péči matky.

"Dohodli jsme se, soud to pak jen 'odklepl'. Jasmínka je v mé péči, tatínek ji má jednou za dva týdny na víkend. Domlouváme se. Když má možnost ji mít víc, tak je nechávám, aby byli spolu, pro dítě je důležitý, aby bylo s tátou," řekla Super.cz Kristina.

Nad střídavou péčí nepřemýšlela ani chvíli, i proto, že se její bývalý partner odstěhoval do Brna. "Myslím si, že střídavá péče není vůbec dobrá. Navíc se tatínek se odstěhoval do Brna, 200 kilometrů daleko, tak by to ani moc nešlo. Jasmínka je legrační, používá už brněnské výrazy, když přijede od Karla, mně to ale nevadí," upřesnila Kloubková, která je šťastná po boku nové lásky.

"Mám novou lásku, mám se dobře, jen si to nechávám pro sebe. Nepřeje si, abych o něm mluvila, není ze šoubyznysu, není potřeba s ním chodit před světla kamer," vysvětlila na představení nových trendů lakování nehtů.

Sama o sebe zvládá pečovat nárazově. Na dceru je sama, když pracuje, pomáhá jí maminka nebo sousedka. "Na kadeřníka si najdu čas, moje nejlepší kamarádka je fantastická kadeřnice, nehty si lakuju většinou sama, hrozně mě to baví a starám se i o kamarádky. Jednou za měsíc zajdu na manikúru a pedikúru," dodala Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám