Hlavní obsah
Článek

V médiích je Milan Hein označován za platonického manžela Marty Kubišové (81) a sama zpěvačka jejich vztah popsala jako sourozenecký, nebo jako manželství po třiceti letech. Pravda je ale taková, že majitel a provozovatel slavného pražského Divadla Ungelt hodlá předstoupit před oltář s někým úplně jiným.

Super.cz vypátral, že Hein hodlá vstoupit do registrovaného partnerství se svým o třicet let mladším partnerem Martinem Šimkem, se kterým žije již devět let. „Je to významná životní okolnost. Těším se na to, protože jsem sám pln údivu, že je v České republice něco takového možné. Patřím přece jen ke generaci, která vyrůstala s pocitem studu, že je člověk příslušníkem sexuální minority,” popsal své pocity šarmantní Milan Hein během oficiálního zahájení letní sezóny Divadla Ungelt na letní scéně na hradčanském Novém Světě.

Jeho mladší partner na toto nahlíží trošku jinak. „Můj partner mě šokuje svým postojem, protože se cítí diskriminován. Říká: ’Já jsem se oženil, vzal jsem si ženu, měl jsem pocit, že je to moje životní cesta, mám s ní dvě děti. Pak jsme si s ženou přiznali, že je to se mnou jinak. Teď jsem se rozhodl, že se chci oženit podruhé a stát mi nedovoluje, abych podruhé uzavřel manželství,” reprodukoval názor svého partnera herec, moderátor a novinář.

Jisté je, že k obřadu dojde letos v létě, přesnou podobu a průběh zatím budoucí registrovaní partneři neznají. Během velkého dne samozřejmě nebudou chybět Heinovy přítelkyně Marta Kubišová a Regina Rázlová.

Reklama

Další články

Načítám