Hlavní obsah
Článek

Nový muž po boku vdovy po Radoslavu Brzobohatém (†79) Ondřej Koptík, který je o 32 let mladší než Hana Gregorová (71), vypadal před třinácti lety jako roztomilý osvalený klučina. Tehdy se ti dva poznali a podle všeho už necelý rok tvoří pár. Mrkněte na dnes již historické fotky tehdy osmnáctiletého klučiny!

„Byl opravdu sympatický, byť nevyhrál, nás porotce si získal. Choval se mile. Jestli jsem ho vnímala jako slavomama? Těžko říci, tak dobře jsem ho nepoznala, ale že se pohyboval mezi celebritami, to mu dělalo dobře,“ řekla nám jedna z porotkyň. Další byla právě Gregorová, která tehdy přijela bez manžela.

Na finalistu Muže roku 2003 kupodivu vůbec nechce vzpomínat pořadatel. „Nezlobte se, ale strhla se kolem toho docela nepříjemná mediální kampaň. Jde o soukromí lidí, nerad bych se k tomu vyjadřoval, aby si někdo nemyslel, že si na tom dělám reklamu,“ řekl Super.cz David Novotný.

V diskusích ohledně románku Gregorové s Koptíkem, který už nějakou tu dobu dělá obchodního zástupce jednoho mobilního operátora, často koluje, že by se herečka měla stydět, když tahá muže od rodiny, manželky a dvou malých dětí.

„To není pravda. Ještě než si začal s Gregorovou, tak doma nebyl spokojený. Dost si stěžoval. Rozvádí se, ale ne kvůli Haně,“ tvrdí jeden z našich zdrojů.

Jak dlouho Ondřejovo setkávání se s Hanou Gregorovou potrvá, to je zatím ve hvězdách.

Reklama

Další články

Načítám