Hlavní obsah
Článek

Osudy popových hvězd mohou být opravdu nevyzpytatelné. Ještě před pár lety patřila Kesha (29) k nejnadějnějším a nejžhavějším zpěvačkám, ale po prohraném soudu s producentem Dr. Lukem je totálně na odpis. Z bývalého sexy idolu je bezvýznamná macanda.

Keshiny hity Tik Tok a Timber nechyběly snad na žádné diskotéce, ale dříve obdivovaná zpěvačka už s žádnou novinkou jen tak nepřijde. V kariéře jí nebrání jen soudní nařízení, podle něhož nesmí nic vyprodukovat bez dohledu muže, jehož obvinila z psychického i sexuálního zneužívání, ale také fakt, že už to není žádná krasavice.

Bývalá hvězda tanečního popu v poslední době veškerou aktivitu směřovala k soudnímu sporu, který pohřbil její kariéru. Mezitím upadla v zapomnění a bez natřásání na koncertech se zaoblilo její dříve štíhlé tělo.

Jedinou jistotou, která zpěvačce po strmém pádu zůstala, je její přítel Brad Ashenfelter, jemuž nejspíš nevadí, že jeho holka zaznamenala pořádný kariérní sešup a k tomu výrazně přibrala. Kesha si se svou láskou vyrazila do kalifornského Palm Springs, kde v černých bikinách rozhodně nevypadala jako modelka z katalogu. V minulosti přitom ráda provokovala ve vyzývavých outfitech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám