Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do diváckého povědomí se zapsala jako striptérka Ála v druhém díle Discopříběhu, nyní Eva Čížkovská (58) tuto nálepku smývá díky roli Jarky v seriálu Ohnivý kuře.

Herečku sice můžeme vidět i na divadelních prknech, ale diváci ji znovu poznávají především díky seriálu. Čížkovská si od natáčení neodpočine ani v létě. Na dovolenou si ale čas najde.

„Dcera odmaturovala a za odměnu dostala od manžela cestu do Dubaje. Vlastně jsme ji dostaly obě, pojedeme spolu a já se na to moc těším. Takže léto budu trávit na chalupě, pak v Dubaji, pak zase na chalupě a mezitím budu natáčet Ohnivý kuře,“ prozradila Čížkovská, jež si potrpí na exotické destinace. Nejraději prý vzpomíná na dovolenou v Thajsku.

„Nezapomenutelná dovolená v mnoha směrech pro mě byla v Thajsku, kde jsme zažili dobré i zlé, byla to hodně dobrodružná cesta. Vydali jsme se tam v červenci, bylo tam období dešťů a já jsem mnohokrát propadla hysterii. Pořád pršelo, tehdy jedenáctiletou hyperaktivní dceru bylo dost těžké zabavit, do toho na mě občas padaly ječící ještěrky,“ líčila zaujatě herečka.

„Neměli jsme zajištěné ubytování, takže když jsme přiletěli na Ko Samui a děti se nás ptaly, kde bydlíme, po pravdě jsme řekli, že ještě nevíme. Když jsme se pak za pár dní přesunuli na Ko Tao, hotýlek, který na internetu vypadal nádherně, byly ve skutečnosti nevábné chatky jen s dírami místo oken. Odmítla jsem tam vejít, tak jsme se nakonec ubytovali jinde. Thajsko je krásné a klidně bych se tam vrátila, ale jinam, na Ko Tao se mi moc nelíbilo,“ vzpomínala Čížkovská, která se už moc těší do zmíněné Dubaje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám