Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Petra Vraspírová už bydlí se svým přítelem Romanem Vojtkem (51). Kvůli lásce opustila Plzeň a nastěhovala se do Vojtkova pronajatého bytu. "Včera jsem odevzdala klíč od bývalého bytu. Budu tam dohrávat asi v pěti inscenacích, neloučím se s divadlem, ale Plzeň opouštím," řekla Super.cz Vraspírová.

Říká se, že lepší je vyhořet, než se stěhovat. Souhlasí s tím? "Vyhodila jsem několik pytlů, bylo toho hodně," říká Petra, která se těší na novou životní kapitolu s Romanem. "Krásně si to užíváme, jsme šťastní. Oba jsme pracovně hodně vytížení a teď se budeme potkávat častěji. Práce a Roman, to bylo důvodem stěhování. Je to velká láska," svěřila zamilovaná zpěvačka.

Společný potomek ale zatím na pořadu dne není. "Určitě ještě ne, cítím se na to mladá. Užívám si Romana, jeho dětiček, zatím to stačí," řekla Vraspírová na beauty odpoledni v nákupním centru na pražském Smíchově, kde jí byly představeny nové trendy v lakování nehtů, s tím, že Romanovy děti má velmi ráda. "Jsou to zlatíčka," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám