Hlavní obsah
Článek

Když herečka Andrea Kerestešová (39) přicházela na křest knihy Štěstí je zadarmo, jíž šla za kmotru, všechny dost překvapila barva pleti muže, který ji doprovázel. Zhlédla se snad ve své seriálové postavě z Ordinace v růžové zahradě, prospěchářské lékařce střídající muže?

No, když pár přišel blíž, zjistili jsme, že jde o jejího stálého partnera, muzikanta Mikoláše Růžičku. Byl ale opálený skoro do černa. "Ne, na žádné dovolené jsem nebyl a neopaloval se. Jen jsem začal chodit hrát pravidelně tenis. A takhle tmavý jsem jen na obličeji a rukou, zbytek je bílý," smál se Mikoláš.

Mezitím stačila Andrea pokřtít knihu Michaely Klevisové, s níž ji dala dohromady láska ke kočkám, o nichž, ale nejenom o nich, povídky v knize Štěstí je zadarmo vyprávějí. Když ale nejde o kočky, Andrea beletrii moc nedá.

"Všude kolem nás je tolik příběhů, tak proč je ještě číst? Mám raději esoterickou duchovní literaturu, například o lucidním snění," řekla Super.cz Andrea, která do budoucna uvažuje i o tom, že by dala dohromady knihu složenou ze svých fotografií. "Ale počkám, ještě je čas," míní.

Kolegyně kmotřička, herečka Kristýna Kociánová, kterou známe pro změnu ze seriálu Přístav, má k románům o trochu lepší vztah. "Načítala jsem jako audioknihu od Míši Klevisové už detektivku Ostrov šedých mnichů a měla bych načítat i další. Ale když jsem ji dostala do ruky, těch 400 stránek bylo fakt dost. Ta další, jak mne ujistili, je tenčí, ale jen o třicet stránek," smála se.

Načítat bude také jednu z kapitol knihy úspěšné autorky Radky Třeštíkové Bábovky. "Čtu všechno, co se ke mně dostane, ale v poslední době jsou to hlavně scénáře," dodala.

Reklama

Další články

Načítám