Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miamské pláže jsou stále plné slavných i těch méně známých jmen a jako odpočinkovou destinaci si je zvolily i dvě kamarádky z Belgie. U nás nepříliš známé modelky Rose Bertram a Fanny Neguesha.

Zatímco prvně jmenovaná má za sebou například focení pro slavný magazín Sports Illustrated, druhá kromě modelingu nepohrdla účastí v italské reality show Celebrity Island, do níž se zapojil třeba i herec z filmů pro dospělé Rocco Siffredi. A jelikož je televize velmi silné médium, tipněte si, kdo má na sociálních sítích víc fanoušků? Nutno dodat, že k fandům z řad televizního publika se musejí přičíst i ti, které nasbírala na hudebních kanálech - Fanny totiž i zpívá.

A k tomu všemu je to ‚podle Evropanů‘ nejhezčí žena... Tedy alespoň to tvrdí jeden americký web, který publikoval článek o Fanny s titulkem ‚Poznejte dívku, kterou Evropané nazývají nejkrásnější ženou na světě...‘ No, posuďte sami.

Na takové označení samozřejmě nemohla nepřijít reakce: ‚Nemyslím si, že jsem nejkrásnější žena, každá žena je krásná svým způsobem, ale jsem velmi poctěna. Děkuji‘, napsala na sociální síti.

Společnou holky mají i zálibu ve fotbalistech, Neguesha chodila a byla zasnoubená s Mariem Balotellim, Bertram chodí s Gregorym van der Wielem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám