Hlavní obsah
Článek

Tahle modelka fakt ví, jak na sebe upozornit! Dominika Mesarošová (38) by občas byla asi radši, kdyby se už na její vnady tolik neupozorňovalo, to by je ale neměla mít jak průměr kanónů na americké letadlové lodi. Mrkněte, jak „nenápadně“ vypadala na své poslední párty!

Tu uspořádala pro účastnice svého projektu, v němž u moře učí mladé nezkušené dívčiny základům modelingu. A přestože mnozí Češi se teď bojí jezdit do oblastí, kde sem tam padají letadla a výjimečně tam dojde i k teroristickým útokům, mezi adeptkami o modeling je o projekt Mesarošové pořád velmi velký zájem.

„Z párty jsem byla nadšená, přišlo kolem sedmdesáti hostů, dorazila děvčata z různých ročníků. Samozřejmě asi nejvíc z toho posledního, což je logické, přece jen jsou ještě plné dojmů a emocí. Nechyběli ani lidé z mého týmu a partneři, bez kterých bych to nedokázala,“ řekla Super.cz k akcičce Dominika.

Brzy se chystá nafotit book s vítězkou posledního ročníku Patricií Starkovou, která také dostane k zapůjčení vůz. Nejvíc se ale věnuje přípravám podzimního kurzu.

„Casting na devátý ročník projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři je 25. června, přihlášek je hodně, ale šanci dostat se až do finále má každá. Hledám pořád zajímavé tváře a osobnosti,“ dodala Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám