Hlavní obsah
Článek

Kateřinu Klausovou znají diváci díky filmu Filipa Renče Lída Baarová. Blonďatá kráska si v kritiky ostře sledovaném snímku zahrála herečku Adinu Mandlovou.

Sličnou blondýnku teď budete mít možnost vidět na filmovém plátně znovu. V létě si zahraje v romantické komedii Sezn@amka. A protože Klausová úspěšně působí také v muzikálu, zazpívala ústřední píseň k filmu s názvem Dešťová víla, kterou složil Petr Janda.

V letní komedii s proutníkem Jiřím Langmajerem coby šéfem seznamky v hlavní roli se kráska Klausová i její herecká kolegyně Šárka Vaculíková ukážou v plavkách. Podívat se na ně můžete ve videu se zmíněným klipem.

Jak už název filmu napovídá, děj se točí kolem fenoménu dnešní doby - internetové seznamky. Té šéfuje Jiří Langmajer, který, vyzbrojen informacemi o dívkách z dotazníků, chodí na rande s klientkami.

Háček je v tom, že je ženatý (jeho manželku hraje Langmajerova skutečná partnerka Adéla Gondíková). Po několika naplněných schůzkách tak pokaždé beze stopy zmizí. Problémy začnou, až když jde na rande s kamarádkou své manželky...

Ve filmu, který má premiéru v červenci, si zahrají také Zuzana Kajnarová, Marie Doležalová, Ladislav Hampl, Petr Vondráček, Lukáš Pavlásek, Míra Nosek, Martin Kraus, Jaroslava Obermaierová či Iva Kubelková.

Co si myslíte o zpěvu Kateřiny Klausové?
Umí zpívat, měla by v tom pokračovat
22,6 %
Slabý výkon, nevýrazný hlas, tu píseň zabila
62,3 %
Ať raději hraje a nezpívá
15,1 %
Celkem hlasovalo 2870 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám