Hlavní obsah
Článek

V souvislosti s prozrazením aférky jeho matky Hany Gregorové (71), která má mít vztah s o 32 let mladším mládencem (není ale v českém šoubyznysu rozhodně sama), vyšla najevo velmi zajímavá věc. Upozornila nás na ni čtenářka. Syn herečky a bohužel již zesnulého Radoslava Brzobohatého (†79) Ondřej Brzobohatý (41) už se totiž Brzobohatý nejmenuje. Nechtěl dál nosit příjmení jako jeho slavný otec!

Nejdřív nám to přišlo přitažené za vlasy. Byly doby, kdy mu matka mluvila do jeho vztahů, k tátovi měl ale velmi blízko… Proč by si proboha měnil jméno?

Jenže veřejné rejstříky nelžou. 20. května 2016 si nechal zapsat do Obchodního rejstříku k firmě, kterou vlastní, změnu příjmení. Z Ondřeje Brzobohatého je nyní Ondřej Gregor. Vzal si tedy matčino příjmení, protože aby něco měnil v Obchodním rejstříku jen tak, to nejde, jedině při změně údajů v občanském průkazu, třeba adresy trvalého bydliště nebo právě jména a příjmení. Pevně ale věříme, že Ondra se k tomu všemu neodhodlal kvůli změně jeho vztahu k památce otce!

Proč k tomu ve skutečnosti došlo, to zatím od Ondřeje zjišťujeme. Jestli kvůli vyšší anonymitě a skrytí adresy bydliště (jméno Ondřej Brzobohatý je příliš profláklé), tak mu to moc nepomůže, protože v rejstřících se dá hledat i podle původního příjmení a na zvědavce stejně vyskočí vše i se změnami.

Bude se Taťána Kuchařová po případné veselce jmenovat Gregorová, nebo se Ondra nechá zase přejmenovat, tentokrát na Kuchaře? To ukáže čas.

Reklama

Další články

Načítám