Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S postupujícím věkem se Jan Tuna potýkal s přibývajícími kilogramy a s tím souvisejícími zdravotními obtížemi. To už je ale minulostí, moderátor Stream.cz šel do sebe a zcela proměnil svůj životní styl. Tuna prošel náročným tréninkem pod dohledem profesionálního trenéra a frontmana kapely Skyline Jakuba Bíny.

Dokonce pravidelně běhá půlmaratony v rámci RunCzech, což pro zvýšení motivace odstartoval sérií sázek se zmíněným kolegou z internetové televize. Ten mu coby profesionální trenér dal v prvním závodě náskok a postoupil populárnímu reportérovi a tvůrci pořadu A dost! lepší startovací pozici. A tuhle šanci Honza v Karlových Varech předposlední víkend v květnu proměnil. Do cílové rovinky doběhl dříve a poraženému Jakubovi vybíral běžecký outfit na začátek června do Českých Budějovic, jeho volba padla na trenky.

V jihočeské metropoli se ale karta obrátila a do nadcházejícího závodu v Olomouci, který se poběží tuto sobotu, vstoupí jako poražený Honza. A Jakub se ještě nerozhodl, zda ho ustrojí do neoprenu, obleku, kiltu nebo dámských plavek. To bude v sobotu překvapením pro ostatní závodníky, přihlížející a diváky internetové televize Stream.cz, kteří budou moci sledovat závod v přímém přenosu, i pro samotného Honzu.

„Preferoval bych skotskou sukni, protože je vzdušná. Bez ohledu na to, v čem se na startovní čáru postavím, si ale věřím,” říká Tuna, který přípravu nepodcenil. Na jadranských ostrovech, kam na týden odjel, naběhal 167 kilometrů a o uplynulém víkendu zdolal bosý Sněžku. A motivací je mu samozřejmě i další sázka. V případě, že by ji prohrál, musel by se v 17. září v Ústí nad Labem proměnit ve spoře oděného havajského válečníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám