Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z účinkujících a zároveň porotců na finále 27. ročníku soutěže Dívka roku byl i slovenský zpěvák Miro Šmajda (35). Tedy slovenský už tolik ne. Pár let už bydlí v Praze a nazpíval už tři písničky v češtině. Ačkoli má své vlastní songy, všechny v jičínském divadle dostal svým provedení písně od kapely AC/DC. A Super.cz prozradil, že už je pár týdnů single.

"Zpívám svoje písničky, ale AC/DC byl požadavek holek a hlavně choreografky Kristýny. A i já si řekl, proč nedat kapelu, na které jsem vyrostl. Taky mi to dobře bodlo. A hlavně jsem zjistil, že holky jsou rockerky, tak doufám, že jsem získal nové fanynky, které za mnou budou jezdit po hudebních festivalech," smál se Miro.

"V létě toho mám hromadu, máme spoustu koncertů a festivalů. V Česku, tedy v Praze, žiju už pět a půl roku a na Slovensku skoro nekoncertuju. Zato projedeme Slezsko, Moravu a Česko skoro celé," pochlubil se.

V češtině už také trochu zpívá. "Na první desce mám jednu českou písničku, s Lucií Bílou jsme na Vánoce vydali duet a teď chystám třetí, tak se to pomalu hromadí. Ale vlastně maminka i babička jsou Češky, takže jsem tak napůl," dodal.

Přítelkyni měl ovšem ze svých domovských Košic. "Byli jsme spolu rok a půl, ona studovala v Košicích a na té vzdálenosti to asi ztroskotalo. Sice jsem ještě nedávno na jedné slovenské televizi mluvil o lásce, ale v tu chvíli už ta moje neplatila. Ale smutný nejsem, krystalizovalo to delší dobu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám