Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá sexbomba Micaela Schaefer (40) o sobě dává opět vědět. Vyzývavá brunetka patří k největším německým fotbalovým fanynkám. Svou podporu německého nároďáku bere opravdu vážně a pro fotbalisty vymýšlí pikantní povolený doping.

Ačkoliv je revírem této vnadné modelky Braniborská brána v Berlíně, kde se pravidelně svléká a odhaluje své (ne)fotbalové míče, tentokrát způsobila pozdvižení na bývalém hraničním přechodu v Berlíně, takzvaném Checkpoint Charlie.

Micaela se svlékla do kalhotek a v krátkém topíku se před zraky desítek fotografů vrhla na další německou Playmate Sarah Joelle Jahnel.

Fotky svůdných hrátek těchto náruživých fanynek mají zpestřit volné chvilky německých reprezentantů. Micaela, jež se objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother, podporuje fotbalisty už poněkolikáté. Před dvěma lety Němcům přinesla štěstí, protože vyhráli světový šampionát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám