Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nová pravá ruka Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65), který si jako každý nový muž ve zpěvaččině životě získal její absolutní důvěru, musí být hrůzou bez sebe. I když se snaží, aby byla Iveta v jeho totální moci, Bartošová se zatím za jeho zády a bez jeho dovolení kontaktuje s kým chce. Její komunikace s asistentem Lukášem Rejmonem ho vytočila tak, že se musel jít zklidnit do baru. Co udělá ale teď, když se ukazuje, že si Bartošová stále dopisuje s exmilencem Domenicem Martuccim (47)? Podívejte se na exkluzivní snímky esemesek Bartošové ve fotogalerii.

Rychtářovi nestačí, že mu Iveta dala plnou moc, navíc se snaží ovlivňovat, s kým se bude Bartošová stýkat, s kým mluvit a s kým ne. Pravděpodobně za ni také píše deník pro noviny. Minulé pondělí rozpoutal hádku poté, co se dozvěděl, že se ho Iveta nedovolila, zda smí mluvit se svým asistentem Lukášem Rejmonem. Udělal jí žárlivou scénu. V ten samý den se ale pěnice potají domlouvala i s italským hrabětem Martuccim, což je pro Rychtáře ještě větší rána. Martucci nám svou korespondenci s Ivetou ukázal. Super.cz si ověřil, že zprávy pocházejí skutečně z jejího mobilu.

"Psala mi, že mě stále miluje a že ji náš rozchod bolí. Od jisté doby mám ale podezření, že už nemá ani svůj mobil. Právě se vracím do Itálie, tak doufám, že až za pár týdnů přijedu zpět, noví lidé kolem Ivety budou natolik soudní, že ji nezneužijí, neprodají její dům a ona neskončí pod mostem. Já na rozdíl od těch současných lidí kolem ní nikdy plnou moc neměl a ani ji nechtěl. Ale pan Rychtář na mě zatím působil slušně, tak nevím," řekl nám v pondělí Martucci. Ten znovu zopakoval svou nabídku. "Kdyby se náhodou v někom zase Iveta zklamala, má u mě vždy otevřené dveře. Může v Itálii na mé náklady žít, jak dlouho chce, jen tam s ní nebudu," dodal Martucci, kterému doteď expřítelkyně vyčítá, že na ni poštval novináře. On to ale odmítá.

Reklama

Další články

Načítám