Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přesně rok po zásnubách se Iggy Azalea (26) rozhodla skoncovat s Nickem Youngem (31). Záletnému příteli poslala vzkaz, který lze považovat za definitivní tečku za jejich vztahem.

Australská hudební hvězdička proslulá objemným pozadím se už delší dobu na veřejnosti objevovala bez zásnubního prstenu, který basketbalového hráče vyšel na v přepočtu 12,5 miliónů korun. Ani drahý šperk mu ale trvalou přízeň Iggy nezajistil.

Nickovi nejspíš jeho partnerka ke spokojenosti nestačila, a počátkem roku byl přistižen při nevěře. Na jaře se navíc dostal do střetu se zákony, když obscénním způsobem slovně zaútočil na seniorku. Není divu, že Iggy došla trpělivost.

„I když mám Nicka stále ráda a neustále jsem se snažila, abych k němu opět získala důvěru, v posledních týdnech jsem došla k závěru, že už toho nejsem schopna. Nikdy není snadné opustit člověka, se kterým plánujete budoucnost, protože budoucnost nakonec může vypadat úplně jinak. Ta moje teď připomíná nepopsaný list papíru,“ napsala Iggy Azalea na sociální síti a pohádky byl konec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám