Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Mariah Carey (55) ani v předsvatebních přípravách nezapomíná na své věrné fanoušky a snaží se je několikrát do týdne potěšit pohledem na své pověstné křivky. A to má přitom jiné starosti, například i s otcem svých pětiletých dvojčat Maroccana a Monroe Nickem Cannonem, který zpěvačce dělá potíže s rozvodem a nelichotivě o celé záležitosti rapuje.

Cannon, jenž je od Mariah o dvanáct let mladší, se už nějakou dobu s Carey odmítá rozvést. Soudy totiž jejich svazek ještě definitivně neukončily, pouze vydaly předběžné rozhodnutí o rozvodu, ale na jeho základě se nemůže Carey znovu provdat. Zpěvačka se přitom prý snaží Cannona k finálním krokům rozvodu přesvědčit už více než rok, aby si mohla vzít zámožného snoubence Jamese Packera. A i když už Cannon tvrdil, že vše podepíše, manželství zatím s konečnou platností rozvedeno nebylo.

Ani soukromé problémy ale nebrání Mariah ve sdílení peprných obrázků sebe samé. V sobotu se například nafotila jen v krajkové podprsence ve svém apartmá v lasvegaském Caesars Palace a snímek navíc opatřila ještě provokativním komentářem: „Mmmmm, co bych si měla obléknout???“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám