Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se v Česku zase ukázala jako moderátorka Adela Banášová (43), která spolu s Liborem Boučkem (43) uváděla velkou show Mattoni koktejl festival. "Pravda je, že na Slovensku moderuji nepoměrně víc, ale často mne zvou různé česko-slovenské firmy. Vždycky sem ráda přijedu, zvláště když moderuji s někým příjemným, jako je Libor Bouček nebo Leoš Mareš," řekla nám Adela.

Ta je čerstvě single, po sedmi letech se rozešla se svým dlouholetým partnerem, tanečníkem Petrem Modrovským. "Samozřejmě smutná jsem, ale já to mám nastavené tak, že když někde pracuji a moderuji, tak si to s sebou nenosím. Vnímám to tak, že když se člověk pro určité věci rozhodne, samozřejmě mu to není lhostejné. A důvěřuji životu, že všechno je, jak má být, a všechno bude, jak má být," mínila.

S partnerem přestáli i smutné chvíle, když Adela přišla o miminko. To ale prý při rozchodu roli nehrálo. "Nejsem člověk, který by urputně řešil, že chce dítě. Beru to s nadhledem. Když to přijde, tak to přijde. A když ne, tak ne. Není to něco, čemu by měl člověk podmiňovat vztah. Byly to naše niterné věci, kvůli kterým to skončilo," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám