Hlavní obsah
Článek

Čtyři roky po smrti hereckého barda Radka Brzobohatého (†79) vdova po něm Hana Gregorová (71) patrně prožívá intenzivní lásku. Možná, že právě kvůli pohlednému Ondřeji Koptíkovi (31), chlapíkovi, který je otcem dvou malých dětí a před třinácti lety soutěžil v Muži roku, nedávno zhubla dvacet kilogramů.

Na tohle nevšední spojení dvou generačně rozdílných lidí by se možná nikdy nepřišlo, nebýt toho, že Ondřej, který pracuje pro jednoho mobilního operátora, zahltil svůj profil na sociální síti spoustou fotek, na kterých se k Haně má víc než kamarád. Kdekdo by ho kvůli tomu mohl podezírat ze slavomamu.

Po prasknutí aférky si profil už zamkl, přesto se stále chlubí snímkem, kde je na večeři nejen s ženou, která by mu mohla dělat maminku, ale i s jejím synem Ondřejem Brzobohatým a jeho láskou Taťánou Kuchařovou.

Dvojice se poznala před třinácti lety na finále Muže roku, už tehdy na Hanku Ondřej evidentně musel udělat dojem. Doteď o sebe dbá a pečuje, což musí Gregorové dělat dobře, a proto ani velký věkový rozdíl neřeší.

„Já k tomu nechci nic říkat, jenom chci říct, že když má chlap o 40 let mladší ženu, tak ho všichni obdivují a je to úžasný, a když je to naopak, tak je to hrozný a každý se nad tím podivuje. A já si myslím, že ženy v mém věku mi velice dobře rozumí, o čem mluvím,“ řekla TopStaru Gregorová. Vypadá to tak, že herečku varianta, že by mladíkovi šlo o slávu, vůbec netrápí.

Zkoušeli jsme ji také kontaktovat, po představení našeho redaktora ale ihned zavěsila.

Znáte Ondřeje Koptíka? Víte něco o jeho vztahu s Hanou Gregorovou? Ozvěte se na náš redakční email uvedený v záhlaví stránky.

Reklama

Další články

Načítám