Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měří 182 centimetrů, má nekonečně dlouhé nohy a pekáč buchet na břiše. Loňská Česká Miss Nikol Švantnerová (31) mezi kolegyněmi nemá konkurenci. Nikol na sobě ale stále hledá chybičky a ve cvičení chce dokonce přidat! Jídlo si ale neodepře. Během víkendu spořádala v pohodě dvě svíčkové s deseti knedlíky.

„Velkou roli u mě hrají geny a pak sportovní základ. Od malička jsem dělala atletiku. I teď ale hodně cvičím a makám na sobě. Snažím se běhat, chodím do posilovny. Samozřejmě už to není tak často jako dřív, ale tím, že mám ten základ, tak se stačí opravdu udržovat. V jídle se nějak extra nehlídám. Samozřejmě když to jde, jím zdravě, ale kolikrát jím páté přes deváté a je mi to jedno," vysvětlila Nikol na otevření letní sezóny v Tatrách v Bešeňové.

Nikol ve čtrnácti letech bojovala s anorexií, ale to už je minulost. Teď je velkou požitkářkou. "Radši budu několik hodin dřít ve fitku, než držet dietu. V Tatrách jsem si dokonce dvakrát dala svíčkovou, měla jsem halušky. Občas se zhřešit může, ale nesmí to být samozřejmě pravidelně. Hlavní je se ale hýbat," vysvětluje Nikol, která nyní plánuje na sobě ještě více pracovat.

"Teď bych ráda ale trošku přidala, cvičení zintenzivnila. Chtěla bych se po letech zase vrátit jako modelka do zahraničí a být v co nejlepší formě," vysvětlila Super.cz Nikol na Water Battle Opening v Tatrách, kam vyrazila za relaxem, ale také za cvičením. Zumbu si střihla dokonce na pódiu před stovkami lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám