Hlavní obsah
Článek

Mánie upírských romancí nezasáhla pouze pubertální dívčiny. I operní a muzikálová zpěvačka Michaela Gemrotová (38) jim propadla. Proto není divu, že jejím splněným snem by byla role v připravovaném muzikálu Ples upírů.

S Míšou jsme se potkali po posledním představení muzikálu Fantom opery v sezóně, v němž ztvárňuje hlavní ženskou roli Christine. Na prázdniny se ještě nechystala. "Konkurz na Ples upírů už je za chvíli, hodlám se samozřejmě účastnit, a tak studuji roli. Mám spoustu materiálů, které se musím naučit, protože přijedou i supervizoři z Vídně, takže nesmím udělat ostudu. Musíme nejen reprezentovat Českou republiku, ale také nezklamat producenta Františka Janečka (79), který na nás vsadil už ve Fantomovi opery," svěřila nám zpěvačka.

Míša by si ráda upět zahrála hlavní ženskou roli. "Kdo by si Sarah zahrát nechtěl? To je prostě nádherná role. Téma upírů mě navíc strašně baví, počínaje dokumenty a konče u hraných filmů anebo muzikálu. Jsem tím úplně postižená a upíři mi přijdou děsně sexy. Když se dívám na filmy, vůbec se nebojím. Já bych svoje hrdlo nastavila dobrovolně," přiznala.

V pondělí mají ještě šanci přihlásit se také další zájemci o role v muzikálu Ples upírů. Konkurzy začínají v úterý v GoJa Music Hall. Podrobné informace najdou na stránce divadla www.goja.cz.

Reklama

Další články

Načítám