Hlavní obsah
Článek

Na charitativní akci ve Velkých Pavlovicích jsme o víkendu, upřímně řečeno, přítomnost modelky Nikoly Buranské (31) moc nečekali, i když byla mezi avizovanými hosty. Jak Super.cz informoval, nečekaně jí zemřel tatínek a v pondělí proběhl jeho pohřeb.

"Samozřejmě jsem zvažovala, jestli jet, anebo ne, ale myslím, že mi pomůže, když změním prostředí. Když tady budu s holkami, které mi v téhle chvíli hodně pomáhají," svěřila Super.cz Nikola. Navíc jsem se tady měla s tatínkem potkat, jak zněl původní plán. Takže by byl rád, kdybych sem přijela a napila se dobrého vína, které měl taky rád," dodala Buranská.

"V duchu na něj myslím a myslet pořád budu. Hlavně on by nechtěl, abych někde plakala v koutě, ale abych si dál užívala života, radovala se z něho, a aby měl dál důvod být na mě pyšný," řekla modelka.

"Když si vzpomenu na tátu, vždycky si vybavím, jak mě motivoval, abych na sobě pracovala, abych byla silná. Vždycky mě těšilo, když se mi něco povedlo a byl na mě pyšný. Uchovávám si s ním jenom ty dobré vzpomínky. Je jich strašně moc, nikdy na to nezapomenu," vhrkly už Nikole slzy do očí.

I když měla původně v plánu rušit i zakázky, rozmyslela si to. "Příští týden zrovna s Luckou Kovandovou odlétáme do Holandska. Pak mám nějaké focení a přehlídky a potom bych se měla vrátit zpátky za přítelem do Dánska," vypočítala. "Můj život je pořád v kufru, ale mě to baví, naplňuje mě to," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám